Despre mine

Dorohoi, Botosani, Romania
Pe parcursul a peste 20 de ani de experiență, în domeniul Foto-Video, am fost nevoit sa mă adaptez cerințelor care au fost într-o continuă schimbare, astfel încât, cei care au beneficiat de serviciile oferite de Foto Digital Plus au fost pe deplin mulțumiți. Profesionalismul și aparatura din dotare și-au pus amprenta și a făcut posibila evoluția serviciilor oferite. Foto Digital Plus, situat în zona Podul Botoșani din DOROHOI lângă magazinul de Piese Auto, vă ofera o gamă diversificată pentru diferite servicii de fotografie și filmări profesionale, post procesare, retușare, o gamă variată de albume și rame foto, invitații / mărturii pentru nuntă / botez, transfer de pe casete video pe DVD-uri, diferite accesorii pentru aparatele dumneavoastră personale (carduri de memorie,acumulatori,genți pentru aparate foto).

miercuri, 11 septembrie 2013

“Prietenie şi fotografie”, într-o tabără de creaţie la Ipoteşti


Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu şi Clubul foto “FOCUS” din Botoşani, vor fi în prim-planul organizării Taberei de creaţie “Prietenie şi fotografie”, eveniment artistic ce se va desfăşura în perioada 12-15 septembrie 2013, la Ipoteşti.

“Este un proiect cu totul inedit, o dorinţă pe care după pregătiri şi diverse circumstanţe, o vedem realizabilă. Prioritare vor fi creativitatea şi spectaculosul imaginii fotografice, workshopurile, prezentările unor tehnici şi teme, în condiţiile în care iniţiativa noastră se va bucura de participarea unor artişti fotografi valoroşi: Vlad Eftenie, Andreea Chiru, Emilian Chirilă, Hajdu Tamaş, Cristina Venedict, Andrei Baciu. Avem şi sprijinul unor parteneri semnificativi – FOTO4ALL, F64, INFINITY SOLUTIONS, CASA DULCE - BOTOŞANI, EUROPE DIRECT - BOTOŞANI, ŞCOALA GIMNAZIALA MIHAI EMINESCU – IPOTEŞTI -, aspect ce ne dă o garanţie în plus, în reuşita acestei prime ediţii a taberei de profil.”, au precizat, pentru DorohoiNews, organizatorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu