Despre mine

Dorohoi, Botosani, Romania
Pe parcursul a peste 20 de ani de experiență, în domeniul Foto-Video, am fost nevoit sa mă adaptez cerințelor care au fost într-o continuă schimbare, astfel încât, cei care au beneficiat de serviciile oferite de Foto Digital Plus au fost pe deplin mulțumiți. Profesionalismul și aparatura din dotare și-au pus amprenta și a făcut posibila evoluția serviciilor oferite. Foto Digital Plus, situat în zona Podul Botoșani din DOROHOI lângă magazinul de Piese Auto, vă ofera o gamă diversificată pentru diferite servicii de fotografie și filmări profesionale, post procesare, retușare, o gamă variată de albume și rame foto, invitații / mărturii pentru nuntă / botez, transfer de pe casete video pe DVD-uri, diferite accesorii pentru aparatele dumneavoastră personale (carduri de memorie,acumulatori,genți pentru aparate foto).

joi, 11 septembrie 2014

Cu Formaţia AUDIO Dorohoi, atmosfera de petrecere e garantată

Reuşita evenimentului dumneavoastră depinde în mare măsură de calitatea divertismentului şi atmosfera creată de formaţia care o să vă cânte la nunta (evenimentul) dumneavoastră.
Cele mai importante calităţi ale Formaţiei de muzică de nuntă AUDIO Dorohoi sunt: talentul şi dăruirea, harul şi sensibilitatea, seriozitatea, calitatea şi claritatea interpretării, varietatea melodiilor care fac parte din setul de bază al formaţiei, exigenţa şi plăcerea pentru muzică, cât şi uşurinţa cu care formaţia animă orice tip de petrecere, indiferent cât de diversificate ar fi aşteptările sau cerinţele muzicale ale invitaţilor, iată câteva din trăsăturile unei formaţii care abordează cu maxim profesionalism multe genuri muzicale.
Echipamentul de sonorizare este de cea mai înaltă calitate şi se poate adapta foarte bine oricărui tip de petrecere, atât în spaţiu închis cât şi în aer liber.
Cu Formaţia AUDIO Dorohoi veţi simţi CALITATEA, aceştia, fac cu PASIUNE această meserie, copleşindu-vă cu STIL şi ELEGANŢĂ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu