Despre mine

Dorohoi, Botosani, Romania
Pe parcursul a peste 20 de ani de experiență, în domeniul Foto-Video, am fost nevoit sa mă adaptez cerințelor care au fost într-o continuă schimbare, astfel încât, cei care au beneficiat de serviciile oferite de Foto Digital Plus au fost pe deplin mulțumiți. Profesionalismul și aparatura din dotare și-au pus amprenta și a făcut posibila evoluția serviciilor oferite. Foto Digital Plus, situat în zona Podul Botoșani din DOROHOI lângă magazinul de Piese Auto, vă ofera o gamă diversificată pentru diferite servicii de fotografie și filmări profesionale, post procesare, retușare, o gamă variată de albume și rame foto, invitații / mărturii pentru nuntă / botez, transfer de pe casete video pe DVD-uri, diferite accesorii pentru aparatele dumneavoastră personale (carduri de memorie,acumulatori,genți pentru aparate foto).

vineri, 3 februarie 2012

Cununia civila



Pentru cununia civila e bine de stiut urmatoarele lucruri: trebuie predat un dosar cu actele necesare intocmirii certificatului de casatorie la sediul starii civile sau primariei din sectorul sau orasul dumneavostra, cu minim 10 zile inainte de cununie.
E nevoie de un set de analize medicale prenuptiale, care trebuie sa fie valabile 14 zile de la emiterea lor.
Pentru a afla care sunt analizele pe care trebuie sa le faceti, trebuie sa luati legatura cu medicul de familie.
Din actele pentru casatorie nu trebuie sa lipseasca:
- certificat de nastere original si copie nelegalizata
- certificatele medicale valabile
- buletinele de identitate sau pasaportul pentru cetatenii straini
- declaratia de casatorie care se completeaza in fata ofiterului starii civile. 

De asemenea, pentru cei divortati sau vaduvi, este nevoie de sentinta de divort in 2 exemplare si respectiv de certificatul de deces in original si in copie nelegalizata.
Ceremonia legata de cununia civila
Ceremonia de casatorie civila este simpla, si presupune prezenta a doi martori cu buletine de identitate valabile, insa aceasta e cel putin la fel de importanta precum cununia religioasa.
Prin cununia civila, sotii devin o familie in fata legii.
Mirii se prezinta, insotiti de martori si de invitati, in fata ofiterului starii civile, iar dupa ce acestia consimt casatoria, sunt invitati sa semneze certificatul de casatorie si actele care atesta incheierea casatoriei in fata statului. Martorii vor semna si ei, dupa care mirilor li se inmaneazacertificatul de casatorie.
Acest certificat va trebui prezentat preotului inainte de desfasurarea cununiei religioase.


SURSA: INTERNETUL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu