Despre mine

Dorohoi, Botosani, Romania
Pe parcursul a peste 20 de ani de experiență, în domeniul Foto-Video, am fost nevoit sa mă adaptez cerințelor care au fost într-o continuă schimbare, astfel încât, cei care au beneficiat de serviciile oferite de Foto Digital Plus au fost pe deplin mulțumiți. Profesionalismul și aparatura din dotare și-au pus amprenta și a făcut posibila evoluția serviciilor oferite. Foto Digital Plus, situat în zona Podul Botoșani din DOROHOI lângă magazinul de Piese Auto, vă ofera o gamă diversificată pentru diferite servicii de fotografie și filmări profesionale, post procesare, retușare, o gamă variată de albume și rame foto, invitații / mărturii pentru nuntă / botez, transfer de pe casete video pe DVD-uri, diferite accesorii pentru aparatele dumneavoastră personale (carduri de memorie,acumulatori,genți pentru aparate foto).

duminică, 5 februarie 2012

Intalnire cu fotografia



“Avem plăcerea sa va anunțam ca am înființat un club al pasionaților de fotografie, pentru a ne putea cunoaste și a descoperi împreună tainele fotografiei.”
Am citat cuvintele rostite la prima întâlnire a Clubului Fotografilor Botoșani, în data de 22 ianuarie 2011, la care au participat și membrii ai cluburilor din Suceava și Iași, printre membrii fondatori figurând Marius Agrigoroaei, Relu Oneaga, Flavius Damean, Florin Petrosceac, Daniel Boghian. La acea data « nucleul » Clubului Foto, proaspăt înființat, număra peste 25 de înscrieri iar constituirea reprezenta o reala  reușită, prin inițiativele din domeniu, valabilitatea concluziilor  și aplicabilitatea  soluțiilor.
La un an de existenta, întâlnirea, prevazuta  inițial a avea loc pe data de 22 ianuarie, nu a mai avut loc întrucât o mare parte din membrii Clubului Foto Botoşani au participat la PHOTOCAMP RARĂU alături de membri ai altor două cluburi foto şi anume Foto Club "Marul" din Gura Humorului şi Foto Club Câmpulung Moldovenesc.
Acţiunea sa desfăşurat sub Patronajul Asociației Artiștilor Fotografi din România nr. 012 / 2012 și a avut ca scop să aducă la un loc pasionați de fotografie din Botoșani, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului, alături de invitați din alte localități din țară, în scopul cunoașterii reciproce și deschiderii unor posibilități ulterioare de colaborare în acțiuni viitoare, în domeniul fotografiei.
Clubul botosanean invita membrii și simpatizanții, azi 5 februarie a.c., ora 12.00 la Sediul Clubului - Hotel Maria – etaj 1, la o întrunire bilanț ce își propune ca principale obiective evaluarea activității, perspectivele acestuia dar mai ales reanimarea fotografiei  în spațiul artistic și cultural botosanean.

SURSA: DorohoiNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu